Calculator/Werkvoorbereider

Je bent een kei in calculeren en het uitwerken van een offerte geeft je een enorme energie boost. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en analytische benadering helpen je bij het uitvoeren van een uitstekend voorbereidingsproces.

Herken jij jezelf hierin? Of zeggen collega’s dat zij jouw doorzettingsvermogen en secure aanpak uitzonderlijk vinden?

Dan ligt er een uitdaging voor jou klaar bij Waco!

Wij zijn Waco en ondernemen op het terrein van Concrete Valley. Wij zijn producent van prefab betonelementen voor de bouwsector; utiliteits- en woningbouw, infra en industrie. Zowel nationaal als internationaal.

Natuurlijk ga je dit niet alleen doen, jij werkt namelijk nauw samen met Ron van Boven, Commercieel Directeur Waco. Met 20 jaar ervaring kun je nog wat van hem leren, maar vergeet niet dat jouw mening en visie ook erg belangrijk is voor Ron.

Hoe je dag eruit komt te zien?

  • Je maakt calculaties en bent nauw betrokken vanaf het eerste contact wat gelegd wordt door een (potentiële) opdrachtgever;
  • Je begeleidt de engineering. Je voert controles uit, zorgt ervoor dat er bijgestuurd wordt en signaleert waar meer- en of minderwerk op van toepassing is;
  • Wanneer de engineering wordt goedgekeurd, zorg jij samen met je collega’s voor de inkoop van materialen;
  • Zodra de tekeningen definitief zijn kunnen deze naar productievoorbereiding gestuurd worden en zal je in samenspraak met de technisch directeur de productieplanning opstellen;
  • Essentieel binnen jouw verantwoordelijkheid is de productiebegeleiding. Gedurende de gehele looptijd ben jij het aanspreekpunt voor de productieleiding ten aanzien van technische vraagstukken. De kick-off van een nieuw productieproces en het steekproefsgewijs uitvoeren van controles tijdens productie behoren ook tot jouw takenpakket.

Wat wij nog meer belangrijk vinden?

  • Afgeronde MTS/HTS opleiding richting civiele techniek of bouwkunde;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede kennis van Excel, ervaring met Autocad is een pré.

Werken bij Waco?

Werken bij Waco betekent werken in een enthousiaste, ambitieuze, maar vooral ook plezierige werkomgeving. Een omgeving waarin innovatie een belangrijk onderdeel is binnen iedere laag van onze organisatie.

Vitaliteit vinden wij belangrijk binnen Waco, zo verstrekken wij dagelijks vers fruit en organiseren wij regelmatig uitjes met een sportief karakter.

Uiteraard maakt een passende financiële beloning onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je sollicitatie naar:

Rowena Siemons HR Manager Concrete Valley via rowena@concretevalley.nl